Van Loock Motoren - lean in Maintenance

AL MEER DAN 25.000 MOTOREN HERSTELD.

Certificaten

U krijgt gewaarborgde kwaliteit en veiligheid

 

Van Loock Motoren is erkend hersteller voor:

 

ISO 9001 : 2008 Kwaliteitsmanagementsysteem

Certificatie uitgevoerd door AIB-Vinçotte International nv.

Dit is een garantie voor de klant dat het management van “Van Loock Motoren” op een ernstige en zorgvuldige manier het bedrijf runt.

De werking wordt continu bijgestuurd op basis van oa klantentevredenheidsenquetes, in –en externe klachten. Indien gewenst kan het certificaat in een andere taal op eenvoudige verzoek worden bekomen.

Certifcaatnummer: 60362049. Bekijk certificaat


ATEX : Explosieveilige motoren

Sinds 1992 als eerste in België erkend hersteller EX-motoren in explosiegevaarlijke omgevingen van (petro)chemie en nucleaire sector. Van Loock Motoren volgt de ATEX productrichtlijn 94/9/EG.

Certifcaatnummer: ISSeP06ATEX019/2. Bekijk certificaat


 

IEC Ex03 : Explosieveilige motoren

Sinds november 2015 is van Loock Motoren de eerste IEC EX03 erkende onafhankelijke hersteller in België van Ex-motoren. Deze internationale norm gaat in de toekomst de norm zijn voor heel Europa en daar buiten.

Certifcaatnummer: IECEx DEK S0020 Bekijk certificaat


VCA : werken on site

Erkenning veiligheidbeheersysteem voor ‘On-site uitvoeren van serviceactiviteiten op elektromechanische installaties’.

Certificaatnummer: 60532434. Bekijk certificaatCertified Siemens/Loher Motor Repair shop

Wij zijn door Siemens-Duitsland gecertifieerd als Large Drive Repair Standaard Motors. Concreet wil dit zeggen dat wij Siemens en Loher (dus vooral Hoogspanning en drukvaste EEX) motoren mogen herstellen met ondersteuning van Siemens Duitsland in een straal van 200 km rond Antwerpen. Siemens/Loher ondersteunt ons hierin door het ter beschikking stellen van alle fabrieksdata en alle originele onderdelen. Wij garanderen tevens voor Siemens/Loher de service in ons werkgebied.

Bekijk certificaat