Periodiek onderhoud

Een storing in uw productielijn moet zoveel mogelijk vermeden worden.

Door het uitvoeren van periodieke onderhoudsbeurten of preventieve vibratiemetingen van elektromotoren, worden mogelijke problemen tijdig opgespoord. Hierdoor zal het rendement van uw machine stijgen daar de kans op het volledig stilvallen door een defect wordt beperkt.

Periodieke onderhoudsbeurten van machines worden vaak ingepland tijdens een productiestop binnen uw bedrijf om zo de impact van ons bezoek tot een minimum te beperken. Het uitvoeren van revisies, het smeren van aandrijvingen, het controleren van koolborstels, enz. worden op deze momenten uitgevoerd.

Preventief onderhoud kan op locatie in uw bedrijf plaatsvinden, of uiteraard in onze werkplaats te Schoten. Van Loock Motoren voert uw onderhoud of herstelling steeds uit in overleg met uw bedrijf.

Van Loock Motoren uw vaste partner voor het aankopen van nieuwe motoren en motoronderdelen.

 

  • 4 uitgeruste servicewagens
  • VCA erkend bedrijf

Onze BD-coördinator overlegt met Uw diensten de TRA (taak risico analyse) en LMRA ( laatste minuut risico analyse) omdat veiligheid hoog in ons vaandel staat.
Wij bespreken vooraf de doelen van de klant, rapporteren en evalueren naar wens.
Periodieke stops worden vooraf grondig gepland om een grotere efficiëntie te bekomen voor de klant in samenwerking met andere contractanten.

Robin Simons Buitendienstcoördinator +32 (0)3 644 19 61

Maak een afspraak