Vacatures

Medewerker proefstand

Van Loock Motoren is een familie bedrijf dat roterende elektrische machines repareert en reviseert. Dit omvat onder andere AC-motoren, DC-motoren, servomotoren, Ex-motoren, alternatoren en HS-motoren en -alternatoren. We zijn een ATEX gecertificeerde onderneming. Tevens zijn we een Siemens gecertificeerd repairshop large drives. De oplossingen die Van Loock Motoren aanbrengt beslaan de volledig onderhoudsactiviteit: correctief, preventief, predictief en pro-actief. Wij zoeken voor onze werkplaats in Schoten:

Medewerker Proefstand (M/V)

We zijn op zoek naar versterking voor op de teststand. Je taak is het testen en intesten van elektrische motoren, alternatoren, motorreductoren en drives. Je beoordeelt wat met de binnengekomen producten moet gebeuren. Voordat het product afgeleverd gaat worden bepaal jij (dmv testen) of het product voldoet aan onze eisen. Op termijn wordt verwacht dat je ook ter plekke bij de klant een elektrische aandrijving in bedrijf stelt en een eventuele probleem kunt oplossen.

Verder overleg je samen met de andere afdelingen en werk je mee met het continu verbeteren van het interne proces.

Verwacht:

We verwachten van de kandidaat dat hij een technieker puur sang is. Verder heeft hij een servicegerichte ingesteldheid. Hij/zij werkt nauwkeurig, stipt en gestructureerd. De kandidaat dient in bezit te zijn van een bachelor diploma elektriciteit of elektromechanica of door ervaring. Je bent leergierig en flexibel ingesteld. Je bent geïnteresseerd in elektrische aandrijvingen en regelaars.

Ons aanbod:

Wij bieden een afwisselende job in een technische omgeving in een niche markt. We zijn een financieel zeer gezond en groeiend bedrijf met veel potentieel.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet en neem contact met ons op:

VAN LOOCK MOTOREN
Tel: 03 644 1961
E-mail met CV t.a.v Dhr. Erik Smith – Email: erik.smith@vanloockmotoren.com